Day: 11 јуна, 2019

Povećan broj intervencija na javnim mestima

You may also likeManifestacija ,,Mamutfest” proslavlja punoletstvo14. turnir u sedećoj odbojci okupio pet ekipaZavod za javno zdravlje Kikinda: Voda za piće je sigurna za upotrebu

Koncerti, jutjuberi, veseli basket i ples- “Raspust za sve” u petak i subotu na gradskom trgu

You may also likeManifestacija ,,Mamutfest” proslavlja punoletstvo14. turnir u sedećoj odbojci okupio pet ekipaZvanično je otvoren „Limenka teatar fest” u našem gradu

Asfaltiranje Jugovićeve ulice na samom kraju

Meštani Jugovićeve ulice imaće puno bolje uslove za život. Put u ovom delu grada bio je poprilično oštećen,a lokalna samouprava prepoznala je potrebe da se kolovoz u potpunosti asfaltira. -I u ovoj građevinskoj sezoni nastavljamo sa dobrom praksom da se rekonstrukcija kolovoza obavlja po planu prioriteta, tačnije da se kompletno urede najlošiji i najkritičniji putevi.

Tretiranje komaraca u četvrtak i petak

Prvi ovogodišnji tretman komaraca na teritoriji grada urađen je u aprilu. Do sada su obavljena četiri tretmana larvi i odraslih formi komaraca, ali velike količine padavina i naglo otopljenje doprineli su njihovom bržem razmnožavanju. Hemijski i biološki tretman sa zemlje biće urađeni u četvrtak i petak.                  

Predškolci se plesom pozdravili od vaspitača

Manifestacijom “Rastimo uz ples” mališani iz predškolskih grupa iz 18 vrtića Predškolske ustanove “Dragoljub Udicki” pozdravili su se sa vaspitačima. Okupljenim roditeljima, bakama i dekama priredili su pravi spektakl na otvorenim terenima SC “Jezero”.Direktorica Predškolske ustanove “Dragoljub Udicki” Svetlana Milić poželela je svoj deci da nastave da rastu uz ples i sa osmehom na licu.